SUPER kofferbakverkoop en kleedjesmarkt 7 mei 2023 in Giesbeek

Zondag 7 mei 2023 is er wederom een SUPER kofferbakverkoop.

De kofferbakverkoop, die door de vrienden van de Giese Toren wordt georganiseerd, zal rondom de kerk plaatsvinden. In een gedeelte van de Tuinstraat, de Pastoor Slingerstraat en achter de kerk zal het vol staan met fleurig geopende kofferbakken.

Er zullen verkopers aanwezig zijn die vanwege de voorjaarsschoonmaak hun zolder, schuurtje of garage hebben opgeruimd, om zo te proberen op deze kofferbakmarkt de spullen aan de man of vrouw te brengen. Spullen waar men op uitgekeken is, krijgen op deze dag weer een nieuwe kans. Nog steeds blijkt dat er veel vraag is naar gebruikte goederen. Een radio, beeldscherm of een kastje en ’n tafel met stoelen zijn gewilde voorwerpen voor jongelui.

Kleding en schoeisel worden gestreken en/of schoon aangeboden; in een uitstekende staat en van goede kwaliteit zijn deze artikelen begeerd bij velen, zeker bij degenen die in deze moeilijke tijd van een uitkering moeten leven. Maar er is natuurlijk van alles te koop. Wat er te vinden zal zijn, is door niemand te voorspellen, voor iedereen zal er iets bij zijn en de prijzen liggen gunstig. Het loven en bieden geeft sfeer aan deze verkoop.

Tijdens deze dag zal er ook weer een kleedjesmarkt zijn, waar kinderen van groep 3 t/m groep 8 hun overtollige speeltjes aan de man kunnen brengen. Voor de kleedjesmarkt moet je je wel opgeven, maar voor de jeugd is het gratis.

Een bekende saxofonist zal de hele dag op diverse instrumenten spelen en zo zijn kunsten tonen, de “hoed”  opbrengst is voor KIKA.

Als men het geslenter moe is, kan men op een van de terrasjes genieten van een betaalbaar hapje of een drankje en onder dat genot genieten van gezellige muziek. De opbrengst  van deze dag is bestemd voor het onderhoud en het  behoud en van de Giese Toren.

De kofferbakverkoop is  van 9.00 uur t/m 16.00 uur.

Voor meer info, bel dan even naar 06-10252829 of 06-12604822.

Tot ziens op 7 mei.