Kofferbakverkoop en Rommelmarkt voor de Giesbeekse kerk en toren 2019

Op zondag 5 mei 2019 organiseren de Vrienden van de Giese Toren de 12de  kofferbakverkoop in de Pastoor Slingerstraat en achter en rondom de Martinuskerk.

De verkoop begint om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Tijdens de markt zullen diverse activiteiten plaatsvinden, zoals schminken, een luchtkussen, een goochelaar en muziek, tevens houden de vrienden van de Giese Toren een heuse rommelmarkt.    

Ook is er deze dag een  kleedjesmarkt waar de jeugd van groep 3 t/m groep 8 gratis aan deel kan nemen; wel moet men zich even opgeven.    Op het verkoopterrein zullen een boeken- en platenhoek worden ingericht, op de diverse terrasjes kunt u genieten van een hapje en een drankje en natuurlijk uitrusten van het geslenter langs de openstaande kofferbakken.

Ook zal saxofonist Ben Wissink weer zijn muzikale kunsten vertonen en gaat de opbrengst  naar KIKA, in september worden dan de opbrengsten overhandigd aan deze stichting.

Mocht u overigens nog bruikbare spullen hebben die u aan de Stichting wilt geven, bel dan een van de onderstaande telefoonnummers.

Wilt u deelnemen aan de kofferbakmarkt, neem dan contact op met Jan Wieggers 06-10252829, Henk Wolf 06-12604822 of per e-mail aan j.wieggers@hetnet.nl.
Klik hier voor het deelnemersformulier en verdere informatie.

Wilt u de stichting echter financieel steunen, stort dan uw bijdrage op rek.no. NL56RABO012.62.88.682.