Kofferbakverkoop op 7 mei 2017

Zondag 7 mei wordt er een super kofferbakverkoop georganiseerd. De organisatie is wederom in handen van de Vrienden van de Giese Toren. Bekendheid hebben de vrienden in de wijde omgeving al door het organiseren van tentoonstellingen, concerten, de maandelijkse kerk- en torenopenstellingen en niet te vergeten de alom bekende Winterfair.

Op deze zondag (7 mei) zullen vanaf 9.00 uur de Tuinstraat en de Pastoor Slingerstraat weer bol staan van een kleurrijke verzameling van onverwachte spullen uit de meest uiteenlopende creaties van geopende kofferbakken.

Naast de kofferbakverkoop is er ook een kleedjesmarkt waar de jeugd van groep 3 t/m 8 gratis aan kan deelnemen, geef je dan wel even op bij de Vrienden van de Giese Toren.

Aan muziek en vermaak zal het deze dag niet ontbreken, zo zal een saxofonist, een jeugdband en een disco het geheel muzikaal verzorgen. Ook zullen een clown, ‘n luchtkussen en ‘n schminkhoek niet ontbreken.

Tijdens deze kofferbakverkoop zullen de Vrienden van de Giese Toren een grote rommelmarkt organiseren. Voor deze markt kunnen zij nog kleine bruikbare spullen gebruiken; zij die nog wat op willen ruimen kunnen zich melden via onderstaande adressen, de Vrienden van de Giese Toren komen dit graag bij u ophalen.

Als men het slenteren langs de vele kofferbakken moe is, dan is er gelegenheid om uit te rusten op het horecaplein waar men kan genieten van een betaalbaar hapje of een drankje.

Voor meer informatie en/of plaatshuur kunt u contact opnemen met Jan 06-10252829, Henk 06-12604822 of via de mail: j.wieggers@hetnet.nl

Hopelijk tot 7 mei.

kofferbak2017