Winterfair december 2014 wederom een succes!

Zondag 28 december 2014 werd de tweede Winterfair in de Giesbeekse Martinuskerk gehouden.

De vele standhouders waren met uiteenlopende artikelen deze dag aanwezig, het was een lust voor het oog om te zien wat ze hadden meegebracht.
De hobbyisten hadden deze zondag veel bekijks en verkochten met regelmaat hun tentoongestelde artikelen zoals schilderijen, vogelhuisjes, keramische beelden, kerst- en zeepcreaties, eigenlijk teveel om op te noemen.
Het priesterkoor ingericht als podium werd ingenomen door optredens van het jeugdorkest van Fanfarekorps St. Gregorius, pianist Jelmer van der Zee, zangeres Anne Baars, de dansgroepen van Hip Hop het eerdere streetdance –, het accordeonduo Gijs en Greet, de band Splash en de onlangs opgerichte zanggroep TOP.
Bij binnenkomst in de kerk werd men muzikaal ontvangen door saxofonist Ben Wissink van Sax on tour, die de hele dag speelde voor KIKA.
Na de optredens werden de artiesten dan ook met een warm applaus bedankt.
Vanaf 14.00 uur waren er huifkarritten die werden verzorgd door zorgboerderij Belfior uit Loil; voor velen was dit een geweldige ervaring, het ritje met een Belgisch paard door het winterse Giesbeek. Natuurlijk ontbraken op deze dag de oliebol, de appelflap, de erwtensoep en nog meer gesponsorde lekkernijen niet.

De Vrienden van de Giese Toren bedanken iedereen voor hun bijdrage die deze dag weer tot een succes heeft gemaakt.